- 200g de mantega
- 60g de cacau en pols
- 40g de farina
- 200g de sucre
- 130 g de nous
- 265g de xocolata de cobertura
- un cullerada petita de vainilla (no és necessari)
- 4 ous
Passos a seguir:
1. - Enjegar el forn a 170 graus
2. - Posar els 200 g de mantega a fondre
3. - Posar en un bol els 60g de cacau en pols
4. - Afegir els 40g de farina
5. - Afegir els 200g de sucre
6. - Trocejar els 130g de nous i afegir-les també
7. - Trinxar els 265g de xocolata de cobertura i afegir-lo també
8. - Afegir la cullerada de vainilla, com he dit, no és necessari utilitzar-ne.
9. - Batre els 4 ous i afegir-los al bol també
10. - Barregar bé tots els ingredients
11. - Untar el motlle de 20x30 amb mantega, però si tenim paper de forn no és necessari fer-ho, només posant aquest tipus de paper ja es suficient
12. - Abocar la mescla al motlle
13. - Posar al forn
14. - Coure 40 minuts exactes

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada